Η Μαρία Απατζίδη, Βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΜέΡΑ25, συναντήθηκε στις 25/9/2020 με τον Δήμαρχο Διονύσου, κο Γιάννη Καλαφατέλη, παρόντος και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών & Δημοτικών Έργων, κου Στέφανου Κριεμάδη.

Η κα Απατζίδη, σε συνέχεια προηγούμενης επίσκεψής της, εκδήλωσε εκ νέου το ενδιαφέρον της αναφορικά με τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο, ενώ προσφέρθηκε να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων της περιοχής, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής της δραστηριότητας.

Η κα Βουλευτής, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο, όπως το ζήτημα των πλευρικών διοδίων, θέμα για το οποίο η κα Απατζίδη έχει ήδη υποβάλλει επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, καθώς για τις τρέχουσες εξελίξεις, αναφορικά με το Οικιστικό Νομοσχέδιο, το οποίο πρόκειται να συζητηθεί στη Βουλή, την ενίσχυση των Δομών Υγείας προς όφελος των κατοίκων του Δήμου Διονύσου, αλλά και την ανάγκη εκσυγχρονισμού του Νόμου 4412/2016 περί Δημοσίων Συμβάσεων, Έργων και Προμηθειών.

Η κα Απατζίδη, εν όψει της συζήτησης του Οικιστικού Νομοσχεδίου στο Κοινοβούλιο, υποσχέθηκε να υποβάλλει, άμεσα, επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για το Οικιστικό Ζήτημα, που ταλανίζει τους κατοίκους της περιοχής.

Η κα Βουλευτής και ο κος Δήμαρχος, συμφώνησαν να συνεχίσουν την πολύ καλή επικοινωνία και την αγαστή συνεργασία τους, δυνητικά και σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.